Welkom struners!

Welkom op de website van de Abel Tasman Struuntocht!

De Abel Tasman Struuntocht is een wandeltocht van ongeveer 25 kilometer door het coulisselandschap van het Groninger Westerkwartier, georganiseerd vanuit Lutjegast. 

De tocht wordt in 2015 voor de vierde keer georganiseerd en heeft inmiddels de nodige bekendheid verworven doordat er veel aandacht is voor verrassende kunst en cultuur onderweg! 

De wandeltocht wordt gehouden op zaterdag 12 september 2015. U vindt hier meer informatie en u kunt zich voor de struuntocht als deelnemer inschrijven. Vanaf begin februari is het ook mogelijk om u als vrijwilliger in te schrijven. 

Struun rustig even rond en we zien u graag samen met ons in het diepe springen op 12 september 2015 in Lutjegast!

Organisatie Abel Tasman Struuntocht

 

Laatste nieuws:

Win-actie: bedenk een spreuk over water! 09-02-2015 @ 19:02

Wij vinden het geweldig dat we van alle kanten positieve reactie krijgen over de Abel Tasman Struuntocht! De meningen en idee├źn van onze struners horen we dan ook graag. Het thema van de vierde Abel Tasman Struuntocht is 'Water stroomt en neemt je mee, met Tasman overzee." De hele tocht gaan we dan ook inrichten naar het thema water. Nu zijn we nog op zoek naar leuke spreuken, uitdrukkingen en gezegden die bij dit thema passen. 

Weet u een leuke spreuk? Laat ons dit dan weten! Alle spreuken kunnen ingezonden worden naar het mailadres: info@abeltasmanstruuntocht.nl met in het onderwerp 'Spreuk'. De bedenker van de origineelste, leukste en/of grappigste spreuk kan een Abel Tasman Struuntocht polo winnen en misschien... zien we de leukste spreuken ook nog terug op 12 september! lees verder...

Promofilm Abel Tasman Struuntocht22-01-2015 @ 20:01

Om alvast een sfeerimpressie te krijgen van de Abel Tasman Struuntocht kan er via deze link een promotiefilmpje worden bekeken. Door het kijken naar deze prachtige beelden komen de wandelkriebels vast alweer naar boven!

lees verder...

Contact Abel Tasman Struuntocht

Stichting Promotie Lutjegast

Fransvisscherstraat 4
9866 AX Lutjegast
facebook
twitter