Welkom struners!

Welkom op de website van de Abel Tasman Struuntocht!

De Abel Tasman Struuntocht is een wandeltocht van ongeveer 25 kilometer door het coulisselandschap van het Groninger Westerkwartier, georganiseerd vanuit Lutjegast. 

De tocht wordt in 2015 voor de vierde keer georganiseerd en heeft inmiddels de nodige bekendheid verworven doordat er veel aandacht is voor verrassende kunst en cultuur onderweg! 

De wandeltocht wordt gehouden op zaterdag 12 september 2015. U vindt hier meer informatie en u kunt zich voor de struuntocht als deelnemer inschrijven. Vanaf begin februari is het ook mogelijk om u als vrijwilliger in te schrijven. 

Struun rustig even rond en we zien u graag samen met ons in het diepe springen op 12 september 2015 in Lutjegast!

Organisatie Abel Tasman Struuntocht

 

Nog 9 dagen

tot de vierde
Abel Tasman Struuntocht

Poloshirt

Op 12 september kunt u nog een exclusieve ATS polo kopen op het evenemententerrein

Startkaarten

Alle startkaarten zijn inmiddels verzonden!

Laatste nieuws:

Struun-CD van Geert Zijlstra & Piet Buist!01-09-2015 @ 16:09

Afgelopen zondagmiddag is het eerste exemplaar van de Struun-CD van Geert Zijlstra & Piet Buist overhandigd aan de voorzitter van de Abel Tasman Struuntocht, Piet Miedema! De Struun-CD die maar liefst 7 wandelnummers bevat is op 12 september volop te krijgen voor alle wandelaars en belangstellenden voor maar 4 euro! De helft van de opbrengst gaat naar het goede doel: Water For Life! 

 

lees verder...

Winnaars Struuntocht schilderijen - door Dorpsbelangen Lutjegast31-08-2015 @ 07:08

Vorige week zaterdag, 22 augustus, hebben 62 kinderen van 2 jaar tot/ met 12 jaar prachtige schilderijen gemaakt met het thema Water. Het is een prachtig waterrijk geheel geworden. Van een zinkende Titanic tot een mooie zeemeermin en kleurrijke vissen.

Er was echter nog 1 ding dat moest gebeuren. De winnende schilderijen uitzoeken. Dit was nog lastig genoeg met al dat moois. Maar de beslissing is gevallen.

De prijswinnaars zijn:

2 jaar tot / groep 2: Lisa Donker, uit Grootegast, een schilderij dat opviel door de vrolijkheid. 

Groep 3 / 4: Michiel Nijenhuis, Michiel schilderde een mooie brug over het water met daarbij een struuner. Zeer toepasselijk!

Groep 5 / 6: Sanne Klaver, haar schilderij sprong eruit qua verftechniek met de prachtige horizon boven het golvende water. Het gedetailleerde paard was ook nog mooi versierd.

Groep 7 / 8: Rianne Poelman, dit schilderij blonk uit in eenvoud en originaliteit, waarmee een simpele vrolijke waterdruppel en regenboog het thema Water prachtig vertolken. 

12 september worden de schilderijen tentoongesteld langs de route vlakbij Lutjegast. De winnende schilderijen kunt u zien bij de laatste stempelpost bij de Groene Dorpsploats in Lutjegast. De winnaars hebben inmiddels hun prijs mogen ontvangen. Tot 12 september! Dorpsbelangen Lutjegast


lees verder...

Contact Abel Tasman Struuntocht

Stichting Promotie Lutjegast

Fransvisscherstraat 4
9866 AX Lutjegast
facebook
twitter