Welkom struners!

Welkom op de website van de Abel Tasman Struuntocht!

De Abel Tasman Struuntocht is een wandeltocht van ongeveer 25 kilometer door het coulisselandschap van het Groninger Westerkwartier, georganiseerd vanuit Lutjegast. 

De tocht wordt in 2015 voor de vierde keer georganiseerd en heeft inmiddels de nodige bekendheid verworven doordat er veel aandacht is voor verrassende kunst en cultuur onderweg! 

De wandeltocht wordt gehouden op zaterdag 12 september 2015. U vindt hier meer informatie en u kunt zich voor de struuntocht als deelnemer inschrijven. Vanaf begin februari is het ook mogelijk om u als vrijwilliger in te schrijven. 

Struun rustig even rond en we zien u graag samen met ons in het diepe springen op 12 september 2015 in Lutjegast!

Organisatie Abel Tasman Struuntocht

 

Nog 40 dagen

tot de vierde
Abel Tasman Struuntocht

Poloshirt

Het is helaas niet meer mogelijk om een Abel Tasman Struuntocht polo te bestellen

Laatste nieuws:

Waterproject: Water for Life08-07-2015 @ 16:07

Het goede doel dat gekoppeld is aan de Abel Tasman Struuntocht is het waterproject: Water for Life. Tijdens de speldag zijn we hier mee begonnen en dit project wordt afgesloten op 12 september met een heuse waterput! 

Schoon water om te drinken en te wassen: in Nederland de normaalste zaak van de wereld. Voor 1 miljard mensen in de wereld een ongekende luxe! 

Water for Life maakt zich sterk voor schoon water en sanitaire voorzieningen voor iedereen op de wereld. Wi verbeteren de situatie in ontwikkelingslanden heel concreet door nieuwe tappunten aan te leggen, het leidingennet uit te breiden en toiletten te bouwen. Elk jaar helpen we op die manier tienduizenden mensen! 

lees verder...

Abel Tasman Speldag! 28-06-2015 @ 15:06

Zaterdag 27 juni vond de Abel Tasman Speldag plaats. De speldag werd georganiseerd voor de kinderen uit Lutjegast en omstreken. Dit ter promotie van de Abel Tasman Struuntocht.

Tijdens de speldag konden de kinderen deelnemen aan vijf verschillende spelletjes. Zo was er onder andere Levend zeeslag, een Vlaggenroof en een Kwallenspel. Tijdens de spelletjes werden de kinderen spelenderwijs op de hoogte gebracht van de avonturen van Abel Tasman tijdens zijn leven. 

Alle spelbegeleiders tevens organisatoren waren gekleed in zeventiende eeuwse kleding. Een aantal kinderen besloot om zich ook zo te kleden en daarbij gebruik te maken van schmink. De speldag was een succes: een grote opkomst en mooi weer! 


lees verder...

Contact Abel Tasman Struuntocht

Stichting Promotie Lutjegast

Fransvisscherstraat 4
9866 AX Lutjegast
facebook
twitter