Twitter Image

Reglement fotowedstrijd

 Reglement fotowedstrijd

 1. De fotowedstrijd ´Tijd´ wordt georganiseerd door de Stichting Promotie Lutjegast in het kader van de 3e Abel Tasman Struuntocht op zaterdag 17 september 2011.

 2. Bijna iedereen mag meedoen, ongeacht de leeftijd. Bestuursleden van de Stichting Promotie Lutjegast en hun gezinsleden zijn uitgesloten van deelname.

 3. Het thema ´Tijd´ kan door iedereen naar eigen inzicht vorm worden gegeven, eventueel kunnen deelnemers hun interpretatie meesturen.

 4. Per deelnemer wordt slechts 1 foto toegelaten. De foto kan worden gestuurd naar Dit e-mailadres is beschermd tegen spambots. U heeft Javascript nodig om het te kunnen zien. . Vermeld ´fotowedstrijd´ als onderwerp en vermeld uw gegevens in de e-mail (naam, adres, woonplaats, leeftijd en telefoonnummer). De deelnemer is verantwoordelijk voor een goede kwaliteit van de foto.

 5. Deelnemers dragen alle verantwoordelijkheid voor hun inzending, zowel op het vlak van privacy als van auteursrecht. Indien geconstateerd wordt dat er is gefraudeerd, zal de foto uit de wedstrijd worden gehaald zonder opgaaf van reden.

 6. Door het inzenden van een foto verklaart de deelnemer er mee akkoord te gaan dat de foto kan worden gebruikt door de Stichting Promotie Lutjegast op of rond 17 september 2011, bijvoorbeeld op de website of in drukwerk. De mooiste foto´s worden gebruikt voor het inrichten van een tentoonstelling.

 7. De foto´s worden beoordeeld door een jury van drie personen, waaronder een bestuurslid van de Stichting Promotie Lutjegast. De foto´s worden anoniem aan de jury voorgelegd om een zo objectief mogelijk oordeel te kunnen vellen.

 8. Inzenden kan vanaf heden tot en met 15 juli 2011. Foto´s die op 16 juli 2011 of later binnenkomen, dingen niet meer mee naar de prijzen.

 9. Er is geen bezwaar mogelijk tegen de uitslag van de jury en er kan ook niet over worden gecorrespondeerd.

 10. Er zijn drie geldprijzen beschikbaar voor de mooiste foto´s.

 11. Door deel te nemen aan deze wedstrijd aanvaarden de deelnemers alle bepalingen van dit reglement.

Algemene informatie

De Abel Tasman Struuntocht wordt georganiseerd door de Stichting Promotie Lutjegast. Zie voor meer informatie de pagina 'bestuur'.

notebomersbouwgroep-footer             logo-wierda-module               logo-poelman-module