Twitter Image

De route

De route is inmiddels bekend. De 40-kilometerlopers vertrekken als eersten en zullen de provinciegrens oversteken en dan via Stroobos naar Visvliet gaan. Zij komen via Eibersburen en 't Honderd weer terug en sluiten op het Westerzand aan bij de 25-kilometerlopers. Het vervolg van de route is dan voor iedereen weer gelijk en daarbij worden de meeste dorpen van de gemeente Grootegast aangedaan, in 2011 ligt het accent wat meer op de oostkant van de gemeente Grootegast.

Het is weer een echte 'struunroute' geworden, er zal niet alleen gewandeld worden over gebaande, maar zeker ook over ongebaande wegen. Veel particuliere grondeigenaren hebben hun medewerking aan deze tocht verleend, zodat wij in staat waren een unieke route uit te zetten. U loopt door het fraaie natuurgebied van de gemeente Grootegast en zult genieten van allerlei verrassende doorkijkjes. De ervaring van de vorige struuntochten is dat zelfs bewoners uit dit gebied via paden kwamen, waar zij nooit eerder zijn geweest en zij waren daarover zeer verbaasd. We verwachten dat dit ook in 2011 het geval is.

De deelnemers ontvangen thuis allemaal een kaart, waarop ook de diverse pleisterplaatsen staan aangegeven, samen met andere belangrijke informatie.

route-Abel Tasman Struuntocht-2011

Algemene informatie

De Abel Tasman Struuntocht wordt georganiseerd door de Stichting Promotie Lutjegast. Zie voor meer informatie de pagina 'bestuur'.

notebomersbouwgroep-footer             logo-wierda-module               logo-poelman-module